Dipercayai

DFNDR – Antivirus & Cleaner

mattbally
19.96MB
Muat Turun
Muat Turun Stor 25k - 50k
Versi 5.0.12 8 bulan yang lalu

Perihalan bagi DFNDR – Antivirus & Cleaner

<b>Muat turun antivirus terbaik untuk Android dengan Antivirus, Perangsang & Pembersih DFNDR.</b> Aplikasi antivirus kami melindungi peranti anda daripada ancaman luar seperti virus, perisian pengintip, perisian hasad dan banyak lagi. Kurang menggunakan pengecas bateri anda dengan ciri perangsang bateri kami. Aplikasi pembersih ini juga akan membersihkan fail yang anda tidak mahu. Booster, pembersih dan aplikasi antivirus DFNDR akan menjadikan peranti anda seperti baharu.

<b>Antivirus & keselamatan kecurian– Kekal Dilindungi</b>

Kekalkan Peranti Android anda selamat dan dilindungi dengan keselamatan antivirus terbaik DFNDR. cara yang paling boleh dipercayai untuk membuang virus. Imbas virus, hapuskan perisian hasad dan kekalkan privasi anda dengan sistem keselamatan mudah alih kami. Ambil kelebihan penghapusan perisian pengintip kami dan kekalkan telefon anda dalam keadaan yang terbaik mungkin. Log masuk ke penjejak mudah alih dalam talian kami dan gunakan perkhidmatan keselamatan kecurian kami untuk <b>mencari telefon anda yang hilang.</b>

<b>Menjimatkan Bateri & Merangsang Telefon anda– Keperluan untuk Kelajuan</b>

Kurang gunakan pengecas bateri anda dengan ciri Cas Lengkap kami yang terkini untuk pengecasan pantas. Cas Lengkap juga akan memantau peratusan bateri dan memaklumkan kepada anda sebaik sahaja Android anda dicas penuh bagi menghalang bateri daripada pengecasan terlampau. Tidak pernah sesekali berasa risau tentang peratusan bateri anda dengan DFNDR!

Kosongkan RAM dengan ciri Rangsangan Android kami dan pastikan bahawa penggunaan bateri anda kekal rendah. Jangan benarkan aplikasi berjalan dalam latar belakang memanaskan CPU anda dan menyusutkan peratusan bateri telefon anda. Ia booster terbaik untuk Android terutamanya pada telefon bimbit anda!

<b>Kosongkan Cache & Fail Sarap Anda – Kekalkannya Bersih</b>

Jawapan mudah untuk mengekalkan telefon bersih. Peranti mudah alih cenderung untuk menyimpan fail sarap, jadi mengapa anda tidak menggunakan Antivirus, Perangsang & Pembersih DFNDR untuk membersihkan semuanya. Dengan 1 klik, kosongkan fail cache dan semua fail sarap yang memperlahankan telefon anda. Hapuskan aplikasi diprapasang yang menyakitkan hati dan ingin sangat anda hapuskan dengan DFNDR.

<b>Ciri keselamatan tambahan untuk mengawal Peranti Android anda</b>

- Selfie Penceroboh – ambil gambar pencuri telefon anda.

- Penyahaktifan Menu Tenaga – halang penceroboh daripada mematikan kuasa peranti

- Pembersih WhatsApp – bersihkan fail media dan audio WhatsApp anda dengan satu klik mudah.

Antivirus, Perangsang & Pembersih DFNDR akan meningkatkan prestasi dan membuatkan anda berasa seolah-olah telefon anda serba baru. Rangsang hayat bateri anda, bersihkan fail sarap anda dan gunakan antivirus dan ciri keselamatan kecurian kami - <b> manfaatkan ciri Peranti Android anda</b></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br>

Lihat lanjut

Penilaian Pengguna Stor untuk DFNDR – Antivirus & Cleaner

4.62
26
5
21
4
0
3
5
2
0
1
0

Ulasan Stor pada DFNDR – Antivirus & Cleaner

Bahasa
Tiada ulasan tentang DFNDR – Antivirus & Cleaner, jadilah yang pertama!
Aplikasi Yang Baik Dijamin!

Aplikasi Yang Baik Dijamin!

Aplikasi ini telah melepasi ujian keselamatan untuk virus, perisian rosak, dan serangan berbahaya lain serta tidak mengandungi sebarang ancaman.

mattbally avatar stor
mattbally Stor 3.28k 528.78k

APK maklumat tentang DFNDR – Antivirus & Cleaner

Versi APK 5.0.12
Keserasian Android 4.1.x+ (Jelly Bean)


Muat turun DFNDR – Antivirus & Cleaner APK
Muat Turun